Kunstdummie

Art Breda: goeie oefening voor kunstdummies

Dat is een goede oefening voor kunstdummies: de allereerste kunst- en antiekbeurs Art Breda. Daar vind je kunst in alle soorten en maten: oude schilderkunst, antiek, Chinese kunst, Art Deco, juwelen, prenten... 


Tachtig kunst- en antiekhandelaren en galerieën uit Nederland en België reizen af naar Breda om hun kunstzinnige waren tentoon te stellen. Alle kunstwerken en voorwerpen worden vooraf beoordeeld op authenticiteit, kwaliteit en oorspronkelijkheid. Je vindt dus het beste van het beste op het Chasséveld in Breda. Van zondag 6 tot en met zondag 13 april kun je deze exclusieve kunstbeurs bezoeken. 

Wat dat kost? 15,00 euro voor volwassenen en jeugd van 12 tot 18 jaar 10,00 euro. Breda zelf barst ook van de kunst en de standbeelden op straat, het is dus een unieke stad waar je op je gemak kunt schaven aan je kunstkennis! Extraatje voor de bezoekers van Art Breda: je krijgt een gratis ticket om de bijzondere expositie van de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave te gaan bekijken in het Breda's Museum.