Kunstdummie

Bloggen voor Kunstdummie

Gezocht: kunstzinnige bloggers!

Ben je dol op kunst? Kun je uren verwonderd staren naar dat ene schilderij en begrijp je er niets van als anderen er na twee seconden al op uitgekeken zijn? En heb je ook nog eens een vlotte pen? Dan is Kunstdummie iets voor jou!

Wij zoeken:
- Bloggers met een vlotte schrijfstijl die de regels van internet begrijpen;
- Bloggers die kunst helder, kort en krachtig uit kunnen leggen voor een publiek dat er nog niet bar veel mee heeft. Dit kan eenmalig of meerdere keren;
- De onderwerpskeuze is geheel aan jou;
- Je volgt een opleiding waarbij kunst centraal staat of hebt deze al afgerond OF je volgt de opleiding Journalistiek en hebt een bovengemiddelde interesse in kunst en cultuur.

Wat staat daar tegenover:
- De kans om jezelf te profileren en je expertise te claimen op een krappe arbeidsmarkt;
- Je persoonlijke bloggerprofiel met beknopte CV en desgewenst linkjes naar je profiel op social media;
- Feedback op je blogs met SEO-tips waardoor ze eerder in de zoekmachines opduiken.

Over Kunstdummie:
Kunst is voor iedereen en van iedereen. Maar hoe begrijp je kunst? Welke tentoonstelling bezoek je dan? Kunstdummie brengt kunst tot leven voor iedereen die ook maar een tikkeltje geïnteresseerd is. En mocht je nog niet geïnteresseerd zijn, dan wekken we toch gewoon je interesse?

Kunstdummie is onderdeel van Eskes Media, een jong, innovatief bedrijf dat haar pijlen richt op de online wereld. Eskes Media brengt inhoud en internet samen, vanuit een doordachte visie op ontwerp en ontwikkeling. Wij adviseren, bedenken, maken en analyseren. Daarmee hebben wij alle expertise onder één dak. Met twaalf vaste medewerkers en een ring trouwe freelancers maakt Eskes Media mooie producten. Zo zijn de websites DagjeWeg.NL en Place de l’Opera marktleiders en staan ze bekend als A-merk op hun gebied.


Interesse?

Stuur dan je CV, een verhaalidee en twee gepubliceerde artikelen naar Caroline de Vente.